Dzisiaj razem z Magdą Gessler sprawdzam efekty działań optymalizacyjnych.

Łukasz Flak        22 kwietnia 2017        Komentarze (0)

Wiosna przyszła! Powiem więcej – zdążyła już nawet z powrotem przyjść zima! 🙂 Minął więc chyba cały rok, a tu żaden wpis na blogu się nie pojawił. Niestety byłem nieco zajęty optymalizowaniem firm i przekształceniami w paru przedsiębiorstwach, ale jest wreszcie czas napisać coś na blogu.

Póki co chciałem zaanonsować, że dzisiaj będę sprawdzał efekty działań optymalizacyjnych w jednej z restauracji w Tarnowskich górach. Od mojego klienta otrzymałem bowiem zaproszenie na tzw. finałową kolację „Kuchennych Rewolucji Magdy Gessler”.

Toż to się będzie dzisiaj działo. Ponoć wczoraj szef kuchni specjalnie jeździł do Dąbrowy Górniczej po śliwkę nowosądecką (cokolwiek to znaczy)! Tak czy inaczej, krótkie podsumowanie znajdzie się niebawem w tym miejscu na blogu….. chyba że się pochoruję 🙂

No i już jest po…. Okazało się, że niewiele mogę powiedzieć do czasu emisji odcinka, a jeszcze mniej mogę napisać …

Wspomnę tylko, że od kulis program wygląda zupełnie inaczej, niż to co możemy śledzić na ekranie.

Jedno jest pewne. Optymalizacja działalności powiodła się w 100% !.

Naprawdę warto wybrać się do Tarnowskich Gór na obiad. Przeżycie, jakie spotkało mnie w restauracji „Gościna Ślonsko” było bez wątpienia w Top 3 moich dotychczasowych doświadczeń kulinarnych! 🙂

Polecam z całego serca… i żołądka! 🙂

{ 0 komentarze… dodaj teraz swój }

Dodaj komentarz

Poprzedni wpis:

Następny wpis: